ARCHITECTUUR & DESIGN

licht is het eerste 

element in een ontwerp

voor meer informatie

download onze brochure

licht is het eerste element in een ontwerp

voor meer informatie

download onze brochure

De behoefte naar licht en kunst bij architectuur en design neemt steeds meer toe. Dit is te verklaren uit alle technologische ontwikkelingen die momenteel spelen. Lichtarchitecten, kunstenaars en designers spelen namelijk met veel verschillende technieken om hun verhaal over te brengen. Naarmate deze technieken ‘af’ zijn, zal design belangrijker worden. Norio Ohga (oud CEO SONY) zei ooit: ‘Als alle technologie op elkaar gaat lijken, werkt alleen design straks nog onderscheidend’. Dit is waar wij bij Laserforum in geloven, de mogelijkheden van lichtkunst zijn namelijk onuitputtelijk maar de juiste inzet van middelen is echter een vakmanschap.

 

Wij focussen ons op het creëren van unieke concepten waarin de omgeving bijdraagt aan de schepping van een visueel spektakel. Uit ervaring weten we dat namelijk dat ‘licht’ het gedrag en de emotie van mensen stuurt, daarom willen we iets creëren dat een gevoel van emotie oproept. In combinatie met ons creatief vermogen en ons out-of-the-box denken zijn we vooruitstrevend als we het hebben over (multimediale) visualisaties en communicatie technologieën.

 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?   

De behoefte naar licht en kunst bij architectuur en design neemt steeds meer toe. Dit is te verklaren uit alle technologische ontwikkelingen die momenteel spelen.

 

Lichtarchitecten, kunstenaars en designers spelen namelijk met veel verschillende technieken om hun verhaal over te brengen. Naarmate deze technieken ‘af’ zijn, zal design belangrijker worden. Norio Ohga (oud CEO SONY) zei ooit: ‘Als alle technologie op elkaar gaat lijken, werkt alleen design straks nog onderscheidend’. Dit is waar wij bij Laserforum in geloven, de mogelijkheden van lichtkunst zijn namelijk onuitputtelijk maar de juiste inzet van middelen is echter een vakmanschap.

 

Wij focussen ons op het creëren van unieke concepten waarin de omgeving bijdraagt aan de schepping van een visueel spektakel. Uit ervaring weten we dat namelijk dat licht het gedrag en de emotie van mensen stuurt, daarom willen we iets creëren dat een gevoel van emotie oproept. In combinatie met ons creatief vermogen en ons out-of-the-box denken zijn we vooruitstrevend als we het hebben over (multimediale) visualisaties en communicatie technologieën.

 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?   

licht is het eerste element 

in je ontwerp

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

© all rights reserved

laserforum v.o.f

 

info@laserforum.nl

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo