Out of the ordinary since 1982

SPECIAL: LUC ELSON'S NIEUWE SHOW 

 In samenwerking met illusionist Luc Elson heeft Laserforum de spectaculaire lasershow voor LUX Variété mogen verzorgen. LUX Variété is een moderne theatervoorstelling, waarin véle kunstenaars, artiesten en de crew het publiek een spectaculaire show met dans, zang, circus, theater, magie en special-effects voorschotelen.De show is een uitstekende samenwerking tussen de theaterkunsten van Luc Elson en de technische mogelijkheden die Laserforum in huis heeft. In verschillende delen van de show, zoals te zien in de video, heeft Luc gebruikt gemaakt van lasers om de show nóg spectaculairder en interactiever te maken. Door middel van greenscreen werden de outlines gevisualiseerd om Luc zijn karakter tot leven te brengen.Al enkele jaren hebben wij de eer om met Luc Elson samen te mogen werken. In deze jaren hebben we tezamen al veel mooie shows mogen opvoeren waardoor tal van bezoekers het theater met een glimlach verlieten.  LUX Variété is in zijn totaliteit exclusief verkrijgbaar via het management van Luc Elson Illusions maar losse delen kunnen ook geboekt worden. Neem als voorbeeld de laseract; zievideo. Bent u op zoek naar sensationeel entertainment en nieuwsgierig naar de prijzen en mogelijkheden?  Stuur dan een mail info@laserforum.nl of bel naar +31(0)6 83969658. U zult verbluft zijn van de mogelijkheden!------------------------------------------------------------------------ VASTELOAVEND IN VENLO!

Out of the ordinary since 1982

LASERFORUM BESTAAT 35 JAAR! 

Sinds onze oprichting van Laserforum in 1982 hebben we heel wat geschiedenis geschreven. Een geschiedenis boordevol mijlpalen, hoogtepunten en bijzondere verhalen die zonder slag of stoot nooit behaald zouden zijn. We blikken terug naar de mooiste momenten, waaronder: 1976: Oprichting en ontwikkeling van de eerste clublaser door Fons Thiesen1982: 1e Luchtgekoelde laser in samenwerking met Spectra Pyshics1986: De eerste grote lasershow voor het 65-jarig Jubileum van het Philips Orchestra1988: Ontwikkeling van het L.W.D.S. (Laser Writing & Drawing System)1988-2000: De fundatie van Laserforum dankzij de realisatie van shows voor; de European Bodybuilding Federation, Ford, Microsoft, Océ, VGZ, Struyk Beton, FNV, Fortis Bank etc.2000: De slotmanifestatie van het EK-Voetbal in Amsterdam2002: 2e Prijs European Festival of Showlaser in Port Grimaud2004: Een lasershow tijdens het Diamond Gala in Antwerpen voor de 42e President van de Verenigde Staten; Bill Clinton 2004: 1e Prijs European Festivalof Showlaser in Cap D'agde 2006: Plaats als 1e in Europa de JenLas-laser in discotheek The Zenith2009: Ontwikkeling eerste laser-act met illusionist Luc Elson2009-2011: De geboorte van ons 3D-lasersysteem in samenwerking met de Universiteit van Luik en LaserAnimation Sollinger2012: Bedrijfsovername door de zonen Michael- en Dennis Thiesen2014: Lasershows voor alle events van de Acceleration Tour in Europa met o.a. David Hasselhoff, 80's - 90's artiesten en s'werelds beste DJ's i.s.m. Jan-Vis Artiesten & Evenementen2015: 70 Jaar Vrijheid in Nederland / Enchanted Gardens Kasteeltuinen Arcen2016: Eindshow Extrema Outdoor in Aquabest Eindhoven / Introductie Miele Blizzard CX12017: Ontwikkeling PRISMA - Partipant Philips Innovation Award2016-2017: Landelijke Theatershow 'Yakanuko' i.s.m. Curt Fortin & Nick van Leent ------------------------------------------------------------------------ EEN WELGEMEEND DANKJEWEL! Laserforum dankt al haar relaties, (toe)leveranciers en partners die medeverantwoordelijk zijn geweest voor het succes van de afgelopen 35 jaar. Dankzij hun inzet, betrokkenheid en vertrouwen is en blijft Laserforum de toonaangevende leverancier van lasershows in Nederland en is de filosofie onveranderd gebleven;"De ambitie om lasershows te blijven ontwerpen met een toegevoegde waarde. Dit is het fundament waar Laserforum in 1982 werd gebouwd en op doorontwikkelt." ------------------------------------------------------------------------ WIE JARIG IS TRAKTEERT! Laserforum biedt alle klanten en relaties een cadeau aan:Een speciale jubileumkorting van 20% op de eerstvolgende show die wij voor u van A-Z mogen realiseren. (geldig t/m 31/05/2017)  VOLGENDE WEEK: SPECIAL OVER LUC ELSON's NIEUWE SHOW& DE INZET VAN LASERS ‚Äč

DE MAGIE ACHTER ONS LOGO

De kunst achter het ontwerpen van een logo is om het simpel te houden, maar tegelijkertijd moet het kenmerkend zijn. Zo bedrieglijk eenvoudig als het klinkt, zo moeilijk is het om een succesvol logo te ontwerpen. Het voordeel van een goed logo is dat mensen het herkennen en dat u er vertrouwen mee op kunt wekken. Tevens is het een upgrade voor uw imago. We herkennen een goed logo aan; - Haar eenvoud & orginaliteit- Een juiste identificatie (het logo hoeft zichzelf niet uit te leggen)- Een tijdloos design- Een creatieve typografie & kleurkeuze- De authenticiteit  Bij veel bedrijven wordt het logo niet door het bedrijf zelf gecreëerd maar door een derde partij. Echter is dit bij Laserforum niet het geval, wij hebben geheel ons eigen logo ontworpen  zodat alle aspecten die wij willen uitstralen geheel terugkomen in ons beeldmerk.  Wat wij misschien wel het belangrijkste vonden tijdens het proces  is dat men onze creativiteit kon terugvinden in het logo. Met als gevolg dat je veel 'visuele metaforen' in ons logo kunt ontdekken. Wist u ze allemaal te vinden? .... Waarschijnlijk niet, vandaar we met behulp van onderstaande illustraties onze filosofie met jullie willen delen.  

...
...

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

© all rights reserved

laserforum v.o.f

 

info@laserforum.nl

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

+31-(0)77-4000224

Laserforum Icon - Out of the ordincarty since 1982 - http://laserforum.nl