FESTIVALS

het begin van een

nieuw hoofdstuk

 

Nederland is naar schijn het land met de meeste festivals ter wereld, in absolute aantallen. Er worden jaarlijks zo’n 800 producties gerealiseerd die door circa 23 miljoen bezoekers worden bezocht. Door organisatoren wordt alles uit de kast gehaald om keer op keer de bezoekersbeleving te optimaliseren. Bezoekers vragen namelijk naar kwaliteit en beleving, hetzelfde doel waar u als organisatie ook naar streeft.

 

Echter zien we nog altijd dat laser op dezelfde manier wordt ingezet, het blijft vaak bij (groene) tunnels en waaiers die op de stampende beats live geregisseerd worden. Het kenmerkt zich dan ook niet meer als een zeldzaamheid, het is eerder een norm. Mede hierdoor is het een markt geworden waarin iedereen concurreert op prijs. Kwaliteit en creativiteit blijven dan ook vaak achter.

 

Als jonge creatieve ondernemers zien wij ruimte voor ontwikkeling. Samen met Studio Blue Lion werken we aan vernieuwende concepten die inzetbaar zijn op festivals. We willen verhalen creëren die bezoekers makkelijk tot zich kunnen nemen en –belangrijker- makkelijker kunnen onthouden en doorvertellen. Het concept zal daarom bijdragen aan de tevredenheid, betrokkenheid en loyaliteit van de bezoeker en zal uiteraard de productie naar een hoger niveau tillen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog met ons contact op.

 

 

voor meer informatie

download onze brochure

het begin van een nieuw hoofdstuk

 

voor meer informatie download onze brochure

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

© all rights reserved

laserforum v.o.f

 

info@laserforum.nl

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo