EINDSHOW HULDIGING VVV! 

 

KAMPIOENSCHAP VVV-VENLO

Welgeteld 8 weken nadat de markt voor het stadhuis in Venlo rood, geel en groen kleurde voor de Vastelaovend stond er weer een nieuw feestje gepland. Venloos trots VVV-Venlo is kampioen geworden in de Jupiler League en dwong op die manier promotie af naar het hoogste niveau: de Eredivisie. Het is een tijdje geleden dat VVV uitkwam op dit niveau en deze prestatie wordt natuurlijk gevierd met een grootse huldiging voor spelers en staf.

 


Huldiging op stadhuis
Na een eerdere samenwerking met VVV in maart, waar tijdens de derby tegen Fortuna Sittard projecties hebben plaatsgevonden op de gevel van Seacon Stadion De Koel, was dit een uitgelezen mogelijkheid om de handen nogmaals ineen te slaan. Een huldiging met een top programmering mistte eigenlijk nog één ding: een spectaculaire afsluiting. Laserforum heeft als afsluiter voor dit evenement in slechts 4 dagen (!) een complete show met voice-over, animatie, beam en muziekregie gerealiseerd.
 
Een show waarin het karakteristieke stadhuis het decor was van tal van animaties die de supporters een overweldigend gevoel bezorgde. Een kloppend hart, het logo van VVV, spelersshirts + bijbehorende naam, lasermapping op het stadhuis: allemaal elementen die de revue gepasseerd hebben tijdens deze denderende show. Luid gejuich vanaf de markt klonk toen de show voorbij was en VVV zelf sprak zelf van een prachtige show.

media

SHOWFACTS

  • 4 full-color lasers, 
  • Animation - beam -& Mapping show 
  • Show, music(focuz), voice over & storyboard custom made 
  • Purpose: power of simplicity, enthuse and overwhelm