SPECIAL: LUC ELSON'S NIEUWE SHOW

 

 

In samenwerking met illusionist Luc Elson heeft Laserforum de spectaculaire lasershow voor LUX Variété mogen verzorgen. LUX Variété is een moderne theatervoorstelling, waarin véle kunstenaars, artiesten en de crew het publiek een spectaculaire show met dans, zang, circus, theater, magie en special-effects voorschotelen.

De show is een uitstekende samenwerking tussen de theaterkunsten van Luc Elson en de technische mogelijkheden die Laserforum in huis heeft. In verschillende delen van de show, zoals te zien in de video, heeft Luc gebruikt gemaakt van lasers om de show nóg spectaculairder en interactiever te maken. Door middel van greenscreen werden de outlines gevisualiseerd om Luc zijn karakter tot leven te brengen.

Al enkele jaren hebben wij de eer om met Luc Elson samen te mogen werken. In deze jaren hebben we tezamen al veel mooie shows mogen opvoeren waardoor tal van bezoekers het theater met een glimlach verlieten.  LUX Variété is in zijn totaliteit exclusief verkrijgbaar via het management van Luc Elson Illusions maar losse delen kunnen ook geboekt worden. Neem als voorbeeld de laseract; zievideo.
 
Bent u op zoek naar sensationeel entertainment en nieuwsgierig naar de prijzen en mogelijkheden?  Stuur dan een mail info@laserforum.nl of bel naar +31(0)6 83969658. U zult verbluft zijn van de mogelijkheden!

------------------------------------------------------------------------

 

VASTELOAVEND IN VENLO!

Out of the ordinary since 1982

BESPAAR 20% MET KORTINGSCODE #LF35

Laseract Illusionist

LUX VARIÉTÉ en de inzet van lasers

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

© all rights reserved

laserforum v.o.f

 

info@laserforum.nl

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

Laserforum Icon - Out of the ordincarty since 1982 - http://laserforum.nl