THEMAPARKEN

verbeelding brengen

om je verhaal

Het adagium van 'groter, harder & sneller' is grotendeels voorbij. 

Natuurlijk blijven achtbanen erg populair en belangrijk voor een pretpark maar toch zien we dat beleving & betekenis een steeds grotere rol gaan spelen. Als vooruitstrevend pretpark wilt u namelijk de gasten in een bepaalde sfeer brengen en daarmee het verhaal van de attractie of uw pretpark uitbreiden.

 

Attractieparken zetten daarom storytelling in om de beleving van de bezoeker te optimaliseren. De bezoeker wordt zo ondergedompeld in een fictief verhaal en komt vaak op verrassende manieren in aanraking met bekende personages. Uit recent onderzoek is gebleken dat onze lasershows erg hoog scoren bij het publiek van een attractiepark. Wij zien onze shows dan ook als een middel om uw verhaal op een spectaculaire wijze te vertellen.

 

Bij Laserforum geloven wij in de kracht van sterke verhalen en deze weten we ook als geen ander te vertalen naar visuele hoogstandjes.  Of het nu gaat over het tot leven brengen van fictieve personages of het doortrekken van de Halloween thematisering, voor veel nieuwe attracties geldt dat thematisering de onderdompeling van de gasten compleet maakt. Met een op maat samengestelde lasershow zet u net dat stapje extra en investeert u in vernieuwende en verfrissende belevenissen om bestaande gasten te behouden en nieuwe aan te trekken.

voor meer informatie

download onze brochure

verbeelding brengen om je verhaal 

voor meer  informatie

download onze brochure

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo

© all rights reserved

laserforum v.o.f

 

info@laserforum.nl

+31- (0)77-4000224

Burg. Houbenstraat 56

5913VZ, Venlo